Baju Rozita Che Wan Tesco Raya 2016

Viral juga baru-baru ini mengenai baju raya Rozita Che Wan keluaran dari Tesco katanya tidak seperti apa yang berada dalam gambar. Menurut pandangan kami pula yang melihat gambar pada pengirim yang complaint, baju yang mereka dapat adalah sama seperti apa yang dalam gambar. Cuma cutting tidaklah menyamai seperti body Rozita Che Wan.

Nampaknya, adakah mereka nak beli baju raya Rozita Che Wan sekali dengan ‘body’ beliau?

Harga Baju Rozita Che Wan Tesco Raya 2016

Berikut merupakan beberapa baju raya Tesco Rozita Che Wan.
raya roxita che wan
Tak payah nak suruh tukang jahit ukur, dapatkan terus baju warna biru Rozita Che Wan ni. Ada sedikit lace pada baju ini menampakkan lagi kemodenan baju ini. Kain pun lembut dan selesa dipakai oleh semua orang.
Jika nak baju ini, boleh beli di sini dengan harga promosi RM254. Harga pergi beli direct RM299 ye. baik beli online.
Satu lagi design yang viral katanya tak sama seperti yang dibeli adalah design yang mempunyai cape seperti di bawah ni.
rozita che wan tesco raya
Jika anda seorang yang selalu ingin kelihatan berbeza dan unik daripada rakan-rakan anda yang lain, bolehlah dapatkan baju kurung Rozita Che Wan yang ini. Design cape yang unik menampakkan lagi nilai premium baju ini.
Anda boleh dapatkan baju ini di sini dengan harga promosi .
Seterusnya, baju Rozita Che Wan warna hijau ini juga mendapat perhatian ramai orang. Warna yang plain sesuai untuk mereka yang inginkan keringkasan dalam berpakaian tetapi tidak ingin ketinggalan dalam fesyen dan design.
rozita che wan tesco raya 2016
Detail yang sangat menampakkan nilai-nilai feminism ditambah dengan kain berkualiti tinggi yang pastinya tidak akan terasa berat untuk dipakai.
Jika anda berminat, dapatkan baju ini di sini. 

Satu design baju RCW Tesco Raya 2016 yang menarik perhatian adalah design seperti di bawah ini.
rozita che wan raya 2016 tesco
bagi kami, ini adalah design baju yang paling sesuai diperagakan ketika hari raya. Di tambah dengan koleksi kasut yang anda boleh lihat di sini. Pastinya raya anda akan lebih bermakna. Ini kerana design baju ini nampak lebih simple dan tidak terlalu menonjol serta ianya masih lagi mengekalkan kunikan serta suasana hari raya.
Dapatkan baju ini di sini dengan harga promosi 

Kesimpulan 

Anda boleh pilih untuk memperagakan baju yang mana satu ketika raya 2016 ini. Baju Rozita Che Wan ini pastinya akan membuatkan raya anda berbeza daripada raya sebelumnya.

Be the first to comment on "Baju Rozita Che Wan Tesco Raya 2016"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*